27 August
11:00 Gudsteneste, Viksdalen Kyrkje

Viksdalen kyrkje
Anbud: Påbygg til Viksdalen kyrkje

Viksdalen kyrkje - tilbygg – og ny utvendig universelt utforma tilkomst
Anbodsdokument for open priskonkurranse er annonsert på DOFFIN
under referansenr/ID 154333

Klikk på "Les meir" for å laste ned dokumentane.

Treng du stolar?

Kyrkjelydshuset på Sande har kjøpt nye stolar. Vi har ein del av dei gamle stolane som vi tenkjer å selje. Nokre av stolane har raude puter i rygg og sete, og nokre er berre plaststolar. Treng du reservestolar, sel vi dei ut for 35 kr. per stk. Ta kontakt med kyrkjekontoret på tlf. 57716333.

stol_klh.jpg

Joakim Grimestad Krone
Casper Osen Ovesen
Jenny Elisabeth Hokstad Valvik
cefuroxim dosage graviditet.site cefuroxim kinder
Påmelding til konfirmasjon

Her kan du melde deg på til konfirmasjon i Gaular i 2018.
Du registrerer deg først med mobilnummer, så får du tilsendt ein kode som du tastar inn. Ha klart personnummer, telefonnr og e-post til konfirmanten og foreldra/føresette samt stad og dato for dåp før du begynner.
Velkomen som konfirmant!

antabus 3 5 mindstedosishvad.site antabus depot

konfirmantar_ved_kyrkje.jpg
Hestad kapell
Pilegrim i Gaular 29. juli

Å gå pilegrim er ei vandring med innhald og meining på veg mot eit heilagt mål ...

Vi har dessverre ikkje noko kjent pilegrimsrute her i Gaular.  Men vi har ei gamal historisk rute mot ein av dei eldste kyrkjestadane vi kjenner i Gaular, på Hestad der kapellet no står.  Denne historiske ruta vil vi no ta i bruk att.

duloxetin nebenwirkung zholdbarhed.site duloxetin mot inkontinens
cyklokapron 1000mg cyklokapron tranexamsyre cyklokapron singapore

dnk medlemsportal
Ny medlemsportal for Den norske kyrkja

No kan du logge deg inn gjennom id-porten for å sjekke om du står oppført i medlemsregisteret til Den norske kyrkja.
- Med 3,8 millionar medlemer treng kyrkja enkle og gode ordningar for å halda medlemsregisteret ajour. Derfor har Kyrkjerådet no lagt til rette for at den einskilde sjølv kan nytte bank-id eller annan elektronisk identifikasjon og rette feil direkte i databasen til medlemsregisteret. Gjennom id-porten er det opna både for innmelding i og utmelding av kyrkja, seier direktøren i Kyrkjerådet, Jens-Petter Johnsen.

For å bli registrert som medlem av Den norske kyrkja må ein vere døypt. Viss du ynskjer å bli medlem av Den norske kyrkja, men ikkje er døypt, bør du ta kontakt med presten i kyrkjelyden der du bur.

I fleire år har kyrkja møtt kritikk for feil og manglar i medlemsregisteret og det er framleis nokre feil i medlemsregisteret. Nylege endringar i kyrkjelov og forskrift om innmelding i og utmelding av Den norske kyrkja er i hovudsak gjort med tanke på innføring av nettbasert løysing for inn- og utmelding.

Løysinga gjev brukaren dokumentasjon på dei elektroniske handlingane gjennom attestar som ein kan lagre eller skrive ut. Samstundes blir det sendt melding til det aktuelle soknet om dei innmeldingane og utmeldingane som er gjort gjennom id-porten. Den tekniske tryggleiken rundt id-porten tilfredsstiller krava til trygg handsaming av personsensitive opplysningar.

Den nye løysinga er eit supplement til andre måtar å melde seg inn i eller ut av kyrkja på. Dette vil seie at folk framleis kan sende førespurnad om utmelding til det lokale kyrkjelydskontoret, og desse blir handsama på same måte som tidlegare.

Du finn innlogginga til id-porten her: kyrkja.no/medlem

cyklokapron 1000mg ppillerterapi.site cyklokapron singapore
gsfv
Gåver til dei som har alt - og dei som ikkje har det.

Ragnhild_Stav.JPG
Velkomen til ny diakonimedarbeidar Ragnhild Stav

Etter at Kåre Fauske gjekk av med pensjon etter mange år som soknediakon i Gaular, har kyrkjelyden tilsett Ragnhild Stav i stillinga.

Her kan du lese litt om Ragnhild.
clozapin und rauchen clozapin virkning clozapin leponex

Kirkens-SOStlf
Kirkens SOS har fått nytt telefonnummer

Frå og med 3. mars er det nye nummeret 22 40 00 40.

Denne endringa har vi gjort for at dei som treng Kirkens SOS skal sleppe å tenke på telefonkostnadene. Med det nye nummeret vert samtaleprisen det ein samtale til ein vanleg fasttelefon kostar. For mange betyr det at samtalen vert gratis, medan andre må betale litt. Prisen er avhengig av telefonabonnementet til den enkelte. Det kan koste ein del å ringe, - men det skal ikkje koste mykje i kroner og øre.

diflucan pfizer ogvinbruger.site diflucan 600 mg

Gaular kyrkjekontor